czołg to by sie faktycznie na niektórych przydał ja wczoraj z bonarki wracałem to dziadek jechał dosłowne 30 na godzine seicentem nie wytrzymałem wyprzedziłem a dziś pan z astry mnie strąbił i obmrugał bo wg niego na remontowanej dziurawej drodze za wolno jechałem :evil: jeżdzić po poskich drogach to masakra nie zmienie tego zdania
Lublin - kto wykona poza ASO wymiane oleju i filtra w DSG
Zwiń
X
-
Lublin - kto wykona poza ASO wymiane oleju i filtra w DSG
Witam,
Szukam uczciwego warsztatu bo przyznam że sam bym sobie to zrobił ale nie mam VAS6262, a nie będę miał czasu na dorabianie końcówki do skrzyni by samemu nalać olej. To samo nie opłaca mi się tego kupować na jednorazową wymianę oleju.
Czy ktoś może polecić osobę/warsztat który nie zedrze za tą operację a zrobi to dobrze. Prosiłbym też o podanie ceny za materiały i za usługę.
Dzięki*1B1B*1.8T*4x4
*1B1B*1.9T*DSG
-
-
No kurde mam dylemat. Cena w ASO Danelczyk bardzo zachęcająca. Car-tech nie robi DSG. W nowym tygodniu podejme decyzje ale szczerze to nie wiem komu powierzyć auto. Waham się pomiędzy kolegą z klubu ctv a ASO . Tak naprawdę to nie wiem kto może być lepszy. Może rzucę monetą ?*1B1B*1.8T*4x4
*1B1B*1.9T*DSG
Komentarz
-
-
Nie no mam nadzieję że się nie obrazi . Tylko widzisz chodziło mi właśnie o takie opinie z których by wynikało że ktoś robił w ASO i jest happy. Sam się trochę przed nimi wzdrygam na rzecz Alana. Poprostu bardzo nie ufam serwisom (zaszłość z Audi mi pozostała) i wolę pojechać do kogoś kto naprawdę ma pojęcie. A olej pewnie i sam bym wymienił ale wolę czegoś nie spieprzyć .*1B1B*1.8T*4x4
*1B1B*1.9T*DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Tymek8_1A ma ktoś dośwadczenia z takim serwisem w Lublinie jak Intertech
Ponawiam pytanie: Czy korzystał ktoś z serwisu http://www.intertech.lublin.pl/index0.htm ?
Jakieś uwagi opinie?
Komentarz
-
-
Dzida,
Ja serwisuję u nich już czwartą Skodę,od 1991 roku.Ostatnio jeżdżę do Żagla,bo przeprowadziłem się na drugi koniec miasta i mam bliżej.
Intertech mogę z czystym sumieniem polecić,robią dobrze i dokładnie.Z tego,co się orientuję trzeba się sporo wcześniej umawiać.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
moja octavia została zakupiona w żaglu na kraśnickich, była serwisowana przez kilka lat, do czasu jak ja zacząłem interesować się dokładniej co jest wymienione w aucie a co nie, od tamtej pory trzymam się od nich z daleka, nie wiem jak jest teraz w żaglu, ale wole sprawdzone warsztaty i jestem cały czas przy aucie :PASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Komentarz
-
Komentarz